MIJN AANBOD

Persoonlijk

consult

Online gezondheids-

analyse

Online gezondheidsanalyse +

darmscreening

Corporate Wellness

programma’s

Persoonlijk consult

 

Na het boeken van de intake krijg je via de mail een uitgebreide vragenlijst toegestuurd. Deze lijst bevat vragen over jouw gehele medische historie. De informatie uit deze vragenlijst zal ik volledig analyseren. Op deze manier halen we het meeste uit jouw eerste consult.

Een intake duurt een 30 to 60 minuten, afhankelijk van de klachten. Ik maak in de meeste gevallen gebruik van laboratorium onderzoek om nog beter inzicht te krijgen in de status van de verstoringen in het lichaam. Met de resultaten van dit onderzoek kan ik vervolgens de juiste behandeling inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een voedselintolerantietest, ontlastingsonderzoek, onderzoek naar ontstekingswaarden, of een test die de tekorten in het lichaam of toxische belasting aanduidt.

Vervolgconsulten duren meestal een half uur. Soms is het wenselijk om een vervolg consult via facetime in te plannen wanneer een client niet in de regio van de parktijk woont. Dit geldt echter nooit voor een intake.

Het aantal consulten hangt af van de aard van je klachten. Sommigen hebben twee of drie consulten nodig om zich weer goed te voelen. Anderen die al langer klachten hebben, hebben er nog een paar extra nodig.We zullen zo te werk gaan dat er zo min mogelijk consulten nodig zijn voor jouw optimale herstel.

Bij een consult voor kinderen, hoeven de kinderen zelf niet altijd mee. Ik doe het consult meestal met een ouder of verzorger. Het kind mag uiteraard wel meekomen als dat gewenst is.

 

 

“Beter worden vergt soms doorzettingsvermogen en geduld.

Je kunt het vergelijken met sporten met een personal trainer: Het einddoel wordt ook niet na de eerste sessie al meteen bereikt”.

Vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid van de gegevens van de klant zijn bij mij gegarandeerd. Indien u bij een arts of andere gezondheidstherapeut bent, werk ik graag samen. Ik bouw graag bruggen, en ga niet afzonderlijk te werk als er al bepaalde onderzoeken of interventies lopen.

Online gezondheidsanalyse

Ben jij van binnen net zo gezond als je van buiten lijkt? Dat wordt bepaald door verschillende factoren. En we weten vaak niet precies welke. Het is zonde om je gezondheid op de gok te gaan verbeteren, terwijl je ook een persoonlijk behandelplan kunt volgen dat exact omvat wat jouw lichaam echt nodig heeft.

In de ONLINE GEZONDHEIDSANALYSE onderzoek ik welke fysieke verstoringen in jouw lichaam aanwezig zijn, hoe het met je organen is gesteld (lever, darmen)en hoe het staat met de vitamine- en mineralen balans.

Ik stuur je een speciale vragenlijst en een laboratoriumtest mee. Op basis van de analyse hiervan, ontvang je een uitgebreid persoonlijk adviesplan op het gebied van:

  1. Voeding (incl. recepten)
  2. Supplementen
  3. Leefstijl

Met dit adviesplan kun jij doelgericht en concreet werken aan het verbeteren van jouw gezondheid.

€249,-

 

Online gezondheidsanalyse + darmscreening

Heb jij vaak last van een opgezette buik, winderigheid, chronische obstipatie, dunne ontlasting, buikpijn, “brain fog” of extreme vermoedheid?

De ONLINE GEZONDHEIDSANALYSE INCLUSIEF DARMSCREENING is hetzelfde als de gezondheidsanalyse. PLUS ik stuur je een darmscreening testkit mee (die je gemakkelijk zelf thuis kunt uitvoeren) waarmee de status van de darmen in kaart wordt gebracht (ph, vetvertering, zetmeelvertering, virulentiefactoren, gisten, schimmels, lactobacillus, bifidobacterium).

Op basis van de analyse van de vragenlijst en de testresultaten, ontvang je een persoonlijk adviesplan op het gebied van:

  1. Voeding (incl. recepten)
  2. Supplementen
  3. Leefstijl

Met dit adviesplan kun jij doelgericht werken aan het verbeteren van jouw gezondheid.

€349,-

Corporate Wellness

 

“Corporate wellness” wordt steeds belangrijker binnen bedrijven. Een organisatie met vitale medewerkers heeft een lager verzuim en meer betrokken werknemers die beter (samen-)werken met energie en bevlogenheid.

Samen met mijn collega’s van LAMC360 (Leefstijl Als Medicijn Centrum, www.lamc360.eu), help ik bedrijven met het bepalen en behalen van hun corporate wellness doelen.

Voordat we het customized corporate wellness programma gaan ontwerpen, bepalen we allereerst waar de behoefte van het bedrijf ligt. Vervolgens ontwerpen we een programma gebaseerd op de drie pijlers van LAMC: Body, Mind and Nutrition.

 Wij hebben een team van specialisten (personal trainers, life coaches, voedingsdeskundigen) klaar staan die gericht met uw medewerkers aan de slag gaan.

Uw medewerkers werken in teams en soms individueel aan de gestelde doelen. Nadat de persoonlijke doelen van uw medewerkers zijn behaald, werken wij aan een duurzame implementatie en borging van onze aanpak binnen uw bedrijf.

Informatie en prijs op aanvraag.