Over Hester

Er is voor mij niets logischer dan onbegrepen en chronische lichamelijke klachten te behandelen door middel van voeding en leefstijl. Ik heb een zoon met een chemische intolerantie, neefjes en nichtjes met allergieën en astma, en zelf heb ik een auto-immuun ziekte. In de afgelopen jaren heb ik hiervoor alle mogelijke behandelingen voorbij zien komen en kan ik niet anders concluderen dat chronische en onbegrepen klachten vaak niet goed behandeld kunnen worden in de reguliere medische wereld.

Dat wil niet zeggen dat ik de reguliere medische wetenschap niet goed vind. Ik ben heel blij dat er veel goede artsen zijn die vele mensen beter kunnen maken. Er is alleen een deel chronische of “vage” klachten die lastiger te behandelen is vanuit die hoek. Dat is waar de orthomoleculaire therapie juist van pas kan komen.

Ik ben afgestudeerd in de Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt in het bedrijfsleven. Toen ik te maken kreeg met een auto-immuun aandoening, kwam ik in het reguliere medische circuit helaas niet veel verder. Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is om klachten te hebben die voor de buitenwereld onzichtbaar zijn, maar wel dagelijks invloed hebben op je leven.

Toen ben ik me gaan verdiepen en wetenschappelijke artikelen en boeken gaan lezen over auto-immuun aandoeningen, de darmen, voedselintoleranties, huidklachten. En ik merkte dat ik dit ontzettend leuk vond. Ik merkte ook dat ik graag meer mensen wilde helpen met wat ik inmiddels allemaal wist. Daarom ben ik weer gaan studeren. Ik heb de opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut afgerond, evenals de opleiding Medische Basis Kennis. Het is mijn missie om verschillende aandoeningen te ontrafelen en daarmee tot de kern van het probleem te komen. En ik wil mijn kennis delen met alle mensen die daardoor kunnen genezen. Want ik weet dat je je weer goed kunt voelen. Dat kan jij ook.

 

Mensen helpen genezen door de oorzaak van de aandoening aan te pakken, is het doel van mijn werk. “Ik heb geweldige veranderingen gezien bij mij zelf en bij cliënten, en hoop hetzelfde voor jou te kunnen betekenen”.